Verkoop

INKOOP & VERKOOP van motoren, scooters, atv's

Producten

NIEUW

Fantic

Sinds kort zijn wij officieel verdeler van Fantic.

ENDURO

XE 125 (rijbewijs A1)

XEF 250

XEF 450 (EURO 5)

FULL CROSS

XX 125

XX 250

XXF 250

XXF 450

Caballero (road moto)

Flat Track 125 & 500

125 500

Deluxe 125 & 500

125 500

Anniversary 500

Rally 500

Scrambler 125 & 500

125 500

Occasie

Wij helpen U graag met het zoeken naar een betaalbare occasie... Niet gevonden wat u zocht? Neem volledig vrijblijvende contact op, mogelijk kunnen wij jou wel verder helpen.

ACCESOIRES

MOTO - QUAD - SCOOTER

NIEUW: Als onafhankelijke motorzaak zijn wij niet gebonden aan adviesverkoopprijzen. Kom gerust langs voor speciale promo’s of laat weten welk merk-model U wenst. En wij maken voor U een scherpe prijs.

OCCASIE: Wij hebben steeds enkele occasies op stock. Wij helpen U graag met het zoeken naar een betaalbare occasie... Steeds met 1 jaar garantie.

Onderdelen

Onderhoudsproducten

Ook voor onderhoudsproducten bent U bij ons aan het goede adres, benzineaditieven, olie, wax, motorzeep, enz.

Op de site van Bike design en Hocoparts vindt u alles over motoronderdelen en accesoires. Producten en onderdelen van deze on-line shops kunnen wij als officieel dealer steeds bestellen. Bent u als particulier geïnteresseerd in een van deze producten, dan kun je steeds contact met ons opnemen.

Accessoires

Algemeen

Bluetooth communicatiesets GPS Koffers Verwarmde handvaten Windschermen Sizzibars Valblokken Versnellingsindicators Racingparts etc U kan steeds in onze catalogi kijken.

Op reis

Koffers, bagagerekken, tanktassen Garmin GPS Bandenreparaties Bij ons gratis verkrijgbaar: de gids Motorvriendelijke Hotels

Helmen

Steeds helmen op stock, zodat U deze kan passen.

Toon kaart Verberg kaart